2020. július 23., csütörtök

Mitsubishi Lancer IX Sedan (2007-2016) Exclusive bordó hasított bőr üléshuzat + zseb (CA-EXC/MLIX) - Jelenlegi ára: 37 9

Mitsubishi Lancer IX Sedan (2007-2016) Exclusive bordó hasított bőr üléshuzat + zseb(cikkszám: CA-EXC/MLIX)Raktári státuszAz esetek 95%-ban van raktáron, ha esetleg elfogy, akkor a szállítás kb 2 hét, mert Lengyelországból importáljuk. Rövid ismertetőAutógyártó: Mitsubishi; Típus: Lancer IX Sedan; Évjárat: 2007-2016; Szín: bordó; Háttámla: osztott; Ülőrész: nem osztott; Kartámasz hátul: igen; Kerékdob huzat: igen; Zseb az első ülés háttámláján: van; Karosszéria típus: szedán; 5 fejtámla huzatTermékleírásAz üléshuzat jellemzőiAutógyártó: MitsubishiTípus: Lancer IX SedanÉvjárat: 2007-2016Szín: bordóHáttámla: osztottÜlőrész: nem osztottKartámasz hátul: igenKerékdob huzat: igenZseb az első ülés háttámláján: vanKarosszéria típus: szedán5 fejtámla huzatAz Exclusive Alcantara üléshuzat kollekcióA Exclusive üléshuzatok elkészítése során a legmagasabb minőségi követelményeket tartják szem előtt. Kopás- és szakadásálló anyagból készülnek, dupla varrással, amely azon túl, hogy esztétikailag is szép külsőt kölcsönöz a huzatoknak, a tartósságra is pozitiv hatással van.
Az üléshuzat szabása kétféle anyag felhasználás készül. Az igénybevételnek jobban kitett külső rész kíváló minőségű textilbőr, a fejtámla anyaga pedig szövet, színe fekete. A huzat domináns, belső színes része speciális anyagból, úgynevezett alcantarából készül, ami legjobban a hasított bőrhöz hasonlítható. Alcanatara: Az Alcantara egy csiszolt bőrhöz hasonló, igen kiváló használati tulajdonságokkal rendelkező textilanyag márkaneve, amelyet luxus ruházati termékek és nagy értékű bútorok, járművek kárpitozására használnak. Bár a hirdetésekben gyakran bőrnek tüntetik fel, valójában nem bőrből, hanem szintetikus szálasanyagból, textilipari eljárással készül. (Wikipedia)KialakításA dupla varrás az ülés színével megegyző cérnával készül, így a design részét is képezi. Az első ülések felső részén szolid, de esztétikus Exclusive felirat található, ami számítógépes hímzéssel készül. Az első ülések háttámlájának hátsó részén nagyon hasznos tud lenni egy tárolózseb. Ez opcionálisan kérhető, amit a fenti legördülőmenüben tudunk beállítaniAz oldallégzsákok szokásos helyénél kivülről láthatatlan speciális varrással készülnek a huzatok. Ezek a varratok szükség esetén a felfújódó légpárnákat nem fogják késleltetni, nem akadályozzák. Ezt támasztja alá a B28 biztonsági tanusítvány, melyet minden üléshuzatunk megkapott. Fontos! Egyes autótípusok olyan gyári karfával kerültek kialakításra, amelyeknél a karfa az ülés részét képezi. Ezekre sajnos nem jó ez a huzat. A karfás ülések esetén csak akkor helyezhető fel a huzat, ha a karfa az üléstől elszeparált, pl a középkonzolra rögzített. Ilyen megoldás esetén az üléshuzat felhelyezhető, ugyanis a karfa kialakításnál van annyi hely, hogy a huzatot el lehessen húzni mellette. A készlet tartalma: huzatok az első ülésekrehuzatok az első ülések háttámlájárahuzat a hátsó ülésrefejtámlahuzatokrögzítő kampókfelszerelési útmutatóhordtáskaInformációkNézz szét a további termékeink között is!
További termékeinket itt találod
Szállítási költségekről mindent megtudhatsz fentebb a "szállítási és garanciális" fül alatt.
Az ott megadott díjaktól eltérni nem tudunk!
Minden megvásárolt termékhez ÁFÁ-s számlát mellékelünk, üzleti ügyfelek nagyobb mennyiségű rendelését is szívesen várjuk, ilyen esetekben további kedvezményeket tudunk biztosítani! A feltöltött képek nem minden esetben az aukcióban szereplő termékről készültek. Bizonyos esetekben illusztrációk. Továbbá az eltérés oka lehet a gyártó által bevezetett új típus, forma és színváltás is. Az ebből eredő reklamációkat csak nagyon indokolt esetben tudjuk elfogadni. Amennyiben bármi kétséged merül fel, kérjük vásárlás előtt érdeklődj!

Jelenlegi ára: 37 920 Ft
Az aukció vége: 2020-07-23 17:23 .