2020. július 30., csütörtök

Technics EAH-F70N - Jelenlegi ára: 59 900 Ft

Technics EAH-F70N
Vezeték nélküli zeneélvezet energikus, valósághű élménnyel és térhangzással
40 mm-es sugárzó és újonnan kifejlesztett membrán
A membrán egy újonnan kifejlesztett kompozit filmréteget tartalmaz, ennek eredményeként mélyből feltörő erőteljes basszus szólal meg és térhangzás születik, amivel egyenesen a koncertterem kellős közepén érzi magát a zenehallgató. Ezen tulajdonságok maximális kihasználása érdekében a membrán kialakítására kiemelt figyelmet fordítottak.
Precíz légáramlás-szabályozó kialakítás
Optimálisan tereli a fejhallgatóban a léghullámokat. A gondosan megtervezett két nyílás és az eredeti szerkezet pontosan meghatározza a levegő útját, hogy a sugárzó széles tartományban legyen képes tisztán megszólaltatni a különböző frekvenciákat.
Nagy felbontással egyenértékű* hangminőség vezeték nélküli kivitelben
A fejhallgatók támogatják az LDAC™, Qualcomm® és apt-X™ HD technológiákat, amelyekkel vezeték nélkül is kiváló frekvenciaátvitelt és nagy felbontást érnek el, hogy pontos, valósághű és a nagy felbontással egyenértékű*1 hangzást szólaltathassanak meg.
* Bluetooth® csatlakozással az LDAC akár 96 kHz/24 bites felbontást is támogat, az apt-X HD pedig akár 48 kHz/24 bites felbontást is támogat (nagy felbontású frekvenciaátvitel vezetékes csatlakozásnál)
Zajcsillapítás többfajta környezetben
Hibrid aktív zajcsillapítás - 3 üzemmód
A hibrid zajcsillapítási rendszer két különböző rendszert egyesít a kimagasló zajcsillapítási teljesítmény eléréséhez. A három fokozatú üzemmódválasztóval a felhasználási környezetnek megfelelő zajcsillapítást lehet kiválasztani.
Okos, felhasználóbarát működés
Testszenzor
A fejen lévő fejhallgató levétele után automatikusan leáll a zene. Amikor a fejhallgató ismét felkerül a fejre, a zene automatikusan folytatódik a kényelmes és felhasználóbarát működés érdekében.
Környezeti hangfokozó
Ezzel a funkcióval a külső borítás megérintésével a háttérből érkező hangokat erősítheti fel, például jobban hallhatja egy vonaton vagy egy reptéren a bemondó hangját anélkül, hogy le kéne vennie a fejéről a fejhallgatót.
Hangsegéd aktiválása
Ez a funkció például az iPhoneban működő Siri hangsegédet aktiválja. Beszéddel vezérelheti egy telefonszám hívását, streamelő szolgáltatáson indíthat el zenéket*, időjárás előrejelzést vagy navigációt kérhet.
Stílusos kialakítás, kényelmes viselet
3D gömbcsuklós kialakítás
A gömbcsukló háromdimenziós elmozdulást biztosít a fülkagylónak, hogy kényelmesen illeszkedjen a fülre. A kagyló párnája puha, könnyen alakítható poliuretán szivacsból készült.
Kiváló minőségű anyagok
A külső felületek alumíniumból készültek.
Forgatható és összehajtható szerkezet
A forgatható és összehajtható szerkezet megkönnyíti a fejhallgató tárolását és szállítását.
3D fülpárna
A fülpárnák ergonomikus kialakításúak és a felhasznált, könnyen alakítható poliuretán szivaccsal pontosan illeszkednek a fülhöz. A fülpárnák extra kényelmes viseletet és megnövelt hangszigetelést biztosítanak.
 
Az aukció a képen látható termékre vonatkozik. Újként hirdetem, mert szép, újszerű állapotban van.
Számlával, garanciával. (Részletek a "Szállítási és garanciális feltételek"- ben. )
Az aukció tartalma a képen látható termék az ott látható tartozékokkal.
Minden korrekt ajánlatot meghallgatok, több termék vásárlása esetén garantáltan kedvezményt is tudok adni.


Jelenlegi ára: 59 900 Ft
Az aukció vége: 2020-07-30 22:41 .