2020. július 27., hétfő

Tula jégkék valódi bőr, elegáns táska - Jelenlegi ára: 8 000 Ft

Tula jégkék valódi bőr, elegáns táska
A termék minőségéért a márkanév a garancia.
Jó minőségű valódi bőrből készült, különleges táska. Különlegességét a feltűnő színének, s az egyszerű fazon kellemes harmóniájának köszönheti. Elsősorban azoknak ajánlom, akik szeretik a megszokottól eltérő, feltűnő dolgokat, mert maguk is eltérnek a nagy átlagtól, " bevállalós" különcök.
Újszerű, gyakorlatilag hibátlan darab. Egyetlen apró, alig észre vekető "hibája", hogy a táska tetején egy parányi helyen a bőr megsérült. A valóságban alig látszik (7. fotó), de közelről is fotóztam (8. fotó), a tisztesség kedvéért.
Viszonylag nagy méretű, mindennapos használatra tökéletesen alkalmas; de különleges színe és fazonja miatt akár alkalmi táskaként is használhatjuk. Jól bővülő, tágas, minden elfér benne, amire szükség lehet: iratok, kulcs, telefon stb. Kétterű belsejének egyik felében egy cipzáros irattároló-, a másikban egy kisebb nyitott zseb is helyet kapott (telefontartó). A két főrészt egy cipzáros rekesz osztja ketté.
A bélése hibátlan, feltűnően szép, meggybordó, apróbordázatú selyemszerű textil. A fedőlap belseje a béléssel harmonizáló hasított valódibőr. A táska lehajtható fedele egy erős, krómszín kapoccsal záródik.
Szélessége:        28 cm.
Magassága:         16 cm.
Mélysége:            9 cm.
Fülhosszúság:     39 cm (a karika tetejétől mérve; kézi táska).


Jelenlegi ára: 8 000 Ft
Az aukció vége: 2020-07-28 07:12 .