2021. március 13., szombat

Xiaomi IMILAB Home Security Camera Basic 1080P biztonsági kamera - Jelenlegi ára: 6 000 Ft


10 fő funkció:
1080P HD felbontás
360° -os panoráma látószög
Fejlesztett éjszakai látóélesség
AI mesterséges intelligenciájú személyérzékelés
H. 265 dekódolás
Felvétele a távolból is megtekinthető
Több eszközös felvétel megtekintés
Több eszközön való tárolás
Többszöri visszajátszás
Akár fejjel lefelé is rögzíthető
A Mi Home alkalmazáson keresztül a biztonsági kamera felvételét bármikor megtekintheted valós időben, valamint hanghívás is kezdeményezhető, így egyszerűen kommunikálhatsz az otthonodban egyedül maradt szeretteddel. Ha senki nincs otthon és a biztonsági mód be van kapcsolva, a kamera mesterséges intelligenciája, amikor gyanús eseményt érzékel, automatikusan figyelmeztetést küld a telefonodra, és elküldi a gyanús eseményről készített felvételt, hogy egyből le tudd ellenőrizni a történéseket.
A kamerába bekódolható személyek segítségével kiszűrhetőek a téves riasztások. Ha otthonodba nap közben sűrűn érkezik valaki, például egy bejárónő, elmentheted a beállításokba, hogy az adott személy megérkezése ne indítsa be a riasztást, és küldjön értesítést a telefonodra. A funkció segítségével a téves riasztások kiküszöbölhetők, hogy a kamera csak akkor értesítsen, amikor ténylegesen szükséges.
A kettős meghajtású vezérlőegység a látószöget horizontálisan 360 fokban képes mozgatni, hogy a helység minden szögére kiváló rálátása legyen. A nagyfelbontású képeken minden részlet jól látszódik, még éjszaka is, amikor a kamera automatikus zajcsökkentéssel rögzít, hogy a képélességet ugyanolyan szinten garantálni tudja.
A H. 265-ös videó kódolási technológia lehetővé teszi, hogy a felvételt bárhol, bármikor akadozás nélkül megtekinthesd, emellett pedig a videó sokkal kevesebb tárhelyet foglal el, mint más kódolások mellett.
Ha magasabb és szélesebb látószöget szeretnél, a kamerát könnyedén a plafonra is szerelheted a mennyezeti rögzítésre szolgáló csomag segítségével. Az alkalmazásban a kijelző beállításaiban a kép egy gombnyomással elforgatható 180 fokkal, így probléma mentesen követheted a széles látókörű felvételt.
Az alkalmazás segítségével a valós idejű felvétel egyszerre több eszközről is megtekinthető, valamint meg is osztható, hogy családtagjaid is nyomon követhessék a házban zajló történéseket. Az előzetes felvételek micro-SD kártyán tárolódnak, hogy később is hozzáférhetők legyenek szükség esetén. Ezek a felvételek visszajátszhatók 1-szeres, 4-szeres vagy 6-szoros sebességben, hogy a megtekinteni kívánt időtartam könnyen és gyorsan visszakereshető legyen.
A készülék automata loop felvételre képes, ami azt jelenti, hogy amikor a memóriakártya megtelik, az új felvételek a régit automatikusan felülírják. Ezen túl a korábbi felvételek a felhőalkalmazásban 7 napig díjmentesen tárolódnak, vagy használhatsz bármilyen kompatibilis micro-SD kártyát, egészen 64 GB méretig.  
A Mi Home alkalmazás segítségével az IMILAB Home Security Camera összekapcsolható a többi okosotthon eszközöddel, hogy otthonod működését és biztonságát teljes mértékben személyre tudd szabni, hogy még inkább megkönnyítsék életedet.
Alig használt, tökéletesen működik, összes tartozékával eredeti dobozában eladó.
A doboz tartalma:  USB kábel, falra szerelő lap, csavarok, használati útmutató (hálózati adapter nem alaptartozék)


Jelenlegi ára: 6 000 Ft
Az aukció vége: 2021-03-13 18:36 .