2021. március 30., kedd

WLAN accesspoint kontroller EDIMAX Pro APC500 - Jelenlegi ára: 122 990 Ft


WLAN accesspoint kontroller EDIMAX Pro APC500
Termék azonosító: 792006
Edimax APC500 WLAN hozzáférési pont vezérlő
Központi WLAN AP vezérlés és kezelés
Tökéletes közepes méretű vállalkozások, oktatási intézmények és vendéglátás
Gyors, hatékony interfészek (Gigabit portok és USB 3. 0)
Praktikus szerelőkészlet polcra / falra / íróasztalra
Egyszerű 5 lépéses beállítási varázsló
Legfeljebb 200 Edimax Pro hozzáférési pontot kezel (tartalmazza az összes Edimax Pro AP-t beltéri és kültéri használatra)
Egyszerű központi adminisztráció
Vendégelérési és hozzáférési portál
A mobil rádiótól és a WLAN-tól való növekvő függőség új kihívásokat teremt a gazdaságban és a hálózatüzemeltetők számára. A hálózatoknak gyorsan és könnyen hozzáférhetőknek kell lenniük az ügyfelek számára, de biztonságosak és megbízhatóak a kritikus alkalmazásokhoz. Ezenkívül testreszabhatónak kell lenniük, és könnyen központilag kezelhetők, konfigurálhatók és felügyelhetők. Az Edimax Pro Series és az APC500 vezeték nélküli AP vezérlő úgy van kialakítva, hogy megfeleljen ezeknek az igényeknek. A mai gyorsan változó és folyamatosan fejlődő hálózati igények kielégítésére az APC500 nagy teljesítményű, gazdag, vezeték nélküli kezelést biztosít. A középvállalkozások, az oktatási intézmények és a vendéglátóipar igényeinek kielégítése érdekében központi, költséghatékony és rugalmas.
Méretezhető Wi-Fi telepítés
Akár 200 kompatibilis Edimax Pro hozzáférési pont hatékony kezelése egyszerű konfigurálással, hogy teljesen működőképes és méretezhető vezeték nélküli hálózatokat hajtson végre a vállalati környezetben. Az AP Controller + Managed AP Architecture egy olyan moduláris rendszer, amely az Ön számára tetszés szerint fejlődik és növekszik a további AP-k integrálásával a meglévő rendszerbe.
Az APC500 legfeljebb 200 Edimax Pro hozzáférési pontot kezel és konfigurál. A vezérlő egy gyors és egyszerű módja egy működő, központilag irányított vállalati hálózat létrehozásának. A moduláris rendszerhez hasonlóan az APC500 világos és könnyen használható szoftvere lehetővé teszi további hozzáférési pontok hozzáadását és kezelését a hálózathoz, ha szükséges.
Központi és decentralizált irányítás
Egyszerű, decentralizált és web alapú felhasználói felület műszerfal, térképnézet, forgalmi statisztika és vezeték nélküli ügyféllista a hálózat távoli karbantartásához. A csoport AP menedzsmentje, a RADIUS beállítások, a Wi-Fi csoportbeállítások, a hozzáférés-vezérlés, a hozzáférési portál, a vendéghálózati beállítások és a firmware-frissítések központilag egyetlen helyről kezelhetők. Ez csökkenti a hálózati leállást, leegyszerűsíti a hibaelhárítást és optimalizálja a hálózati teljesítményt.
Zóna terv a Google Térkép segítségével
Tervezze meg és szimulálja az AP küldetést, hogy meghatározza a leghatékonyabb, stratégiai helyeket az AP-k számára. A hálózati rendszergazdák használhatják a Google Térképet vagy importálhatnak egyéni alaprajzokat a hálózati beállítások áttekintéséhez. Támogatja az egyszerű drag-and-drop ikonokat és gyors hozzáférést a kulcsfontosságú teljesítmény- és felügyeleti adatokhoz. Egy egységes és intuitív interfész, amely támogatja az összes AP-t az Edimax Pro sorozatban, és rendkívül felhasználóbarát.
A vendég hozzáférés biztonságos kezelése
A biztonságos megoldás a vendégek hozzáférése a különböző jogosultsági szintekkel rendelkező ideiglenes felhasználók kezeléséhez, beleértve a korlátlan vagy szolgáltatási szintet, valamint a statikus és dinamikus felhasználókat. Az ideiglenes számlákat egyénileg, korlátozott időre szóló nyomtatható jegyekkel készítik. A vendégek menedzsmentje egyszerre egyszerű és időtakarékos több fiók létrehozását teszi lehetővé. A vendég sávszélesség-kezelése beállítható az SSID-alapú adatok felhasználásának figyelemmel kísérésére és naplózására.
Egyéni hozzáférési portál
Az integrált vendégeléréssel ellátott Edimax Pro APC500 könnyen integrálható a meglévő Wi-Fi hálózatokba, mint vezetői és biztonsági központ. Annak érdekében, hogy csak az engedélyezett vendégek férhessenek hozzá az internethez, a vendégek automatikusan átirányítódnak a bejelentkező oldalra. Ez a vendég hozzáférési portál testre szabható megjelenésű és stílusos módon, és a felhasználási feltételek megtekinthetők.
Alacsonyabb tulajdonosi költség
Nincs engedélyezési díj vagy felhő hozzáférés, és nincsenek rejtett extrák. Önálló és helyi az Edimax Pro hálózati menedzsmenthez anélkül, hogy szükség lenne további szerverekre, szoftverberendezésekre vagy speciális személyzetre. Az APC500 WLAN-hálózatban való használatának teljes költsége még a leggazdaságosabb cégeket is meggyőzi. Garantált, felülmúlhatatlan Wi-Fi hozam.
Ez a szöveg gépi fordítással készült.
Jellemzők: Schnelle, leistungsstarke Schnittstellen: Támogatja a Gigabit portokat és az USB 3. 0-at ? Einfache Installation: Praktikus szerelőkészlet polc / fal / íróasztal és egyszerű, 5 lépéses felállítási asszisztens számára ? Skalierbare Architektur: Legfeljebb 200 Edimax Pro hozzáférési pontot kezel, beleértve az összes Edimax Pro AP-t beltéri és kültéri használatra ? Einfache zentrale Verwaltung: Web alapú szoftver az AP központi irányításához és ellenőrzéséhez ? AP L2/L3-Verwaltung: Támogatja a kötegbeállítást és a konfigurációt a csoport firmware frissítésével és a csoport újraindításával ? RF-Management: Grafikus zónázási terv a Google Térkép integrációjával az egyszerű, egyedi szimuláció, tervezés, élő monitorozás és AP telepítés konfiguráció érdekében ? Konstante Sicherheit: Az integrált RADIUS (AAA) legfeljebb 512 felhasználói fiók hitelesítését és engedélyezését támogatja ? Gastzugang und Zugangsportal: Támogatja a felhasználónevet és a jelszó alapú hitelesítést, valamint a független hálózati hálózati beállításokat a sávszélességhez (feltöltés / letöltés), az IP-szűréshez, a használat / fiók lejáratához, valamint egy egyszerű fiókkészítési és jegykiadási rendszerhez ? Businessanwendungen: Számos lehetőség a nagy teljesítményű alkalmazások számára, és számos nagyszabású alkalmazásra alkalmas, mint például egyetemi campusok, stadionok, bevásárlóközpontok és szállodák, amelyek ideálisak a kis- és középvállalkozások számára ? Unterstützte AP-Modelle: Az Edimax Pro Series CAP, WAP, OAP és IAP.
Műszaki adatok: Csatlakozók (számítástechnika/multimédia): LAN (10/100/1000 MBit/s) ? Gyártói szám: APC500 ? LAN / Gigabit LAN csatlakozók száma: 4 x ? LAN átviteli sebesség: 1 Gbit/s ? Méret, magasság: 44 mm ? Méret, mélység: 178 mm ? Méret, szélesség: 265 mm ? Termék típus: WLAN accesspoint kontrollerMennyiség: 1 db(Egységár: 122 990 Ft/db)
Státusz
Rendelhető
Szállítási idő
3-5 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
lásd a SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK fül alatt
Fizetési módok
UtánvétElőre utalás


Jelenlegi ára: 122 990 Ft
Az aukció vége: 2021-03-30 13:07 .