2021. február 22., hétfő

BANÁN ALJZAT PIROS 4mm-es FORRFÜLES KIVITEL 80Ft/db ( banánhüvely) - Jelenlegi ára: 85 Ft

Kedvező árú, jól felhasználható, forrfüllel ellátott.
Csavaros rögzítésű, fém és szigetelt lapra is felszerelhető. Az aukcióhoz mellékelt méretezett foto segítséget nyújthat a többcélú beépítéséhez.
A fotón láthatótól eltérően a forrfület ajánlott egy db. pluszban beszerzett felhasználásával 2 db. csavaranya közé rögzíteni, hosszú távon biztosabb a tartósan szoros rögzítése, a megfelelő elektromos átmenet.
Kaptam, elektromos jellemzőit nem ismerem. A műanyag része, mint a legtöbb kedvező áru banánhüvelynek, hőre lágyuló, ezért odafigyeléssel, gyorsan, minél kevesebb felesleges hőátadással forrasszunk rá vezetéket. Biztos módszer ha a forrfület csak a vezeték ráforrasztása után csavarozzuk fel. Az ebben az árkategóriában kapható elektromos csatlakozók általában kíméletes szerelést, használatot igényelnek, elektromos jellemzőik is kisebb teljesítményű berendezések igényeire vannak méretezve. Ezt vásárláskor kérem figyelembe venni. Ennek ellenére ha utólag kiderül, hogy mégsem felel meg a termék, szívesen visszavásárolom, de nem cserélem. A fotók az eladásra felkínált termékek egyikéről készültek. Több színben is hírdetem, színenként külön-külön. A fotókon feltüntetett méretek saját szerkesztés, kisebb eltérés lehetséges. Ha szükségesnek érzi, kérem kérdezzen rá, szívesen válaszolok.
Tápegységekhez, mérőeszközökhöz,   jelgenerátorokhoz használatos leginkább, de a felhasználási területe kiterjed az elektronika szinte teljes területére.
A képen is látható piros fekete sárga zöld kék színben. Minden szín külön aukcióban rendelhető.
Ha a termékek együttes ára az 500 Ft-ot nem éri el, csak személyes átvétel lehetséges!! Több termék egy postaköltséggel összevonható.
Az 1., 2. megegyező kivitelű, a 3. fotó az aukcióban meghírdetett termékről  készült.
Ha a termékkel nincs megelégedve 1 hónapon belűl vita nélkül visszavásárolom, vagy kicserélem, de posta és egyéb költséget nem térítek, ezt kérem licitálásnál figyelembe venni.
 Minden a vatera szabályaiba nem ütköző kérdésre igyekszem mielőbb választ adni.
 A jövőben ismét feltöltök folyamatosan új és használt, főleg elektromos termékeket, alkatrészeket, ha érdekel, ajánlom a termékfigyelőmet.
Utánvét nem lehetséges. Síma levélben nem küldöm, mert könnyen elvész!
LICITÁLÁS ELŐTT KÉREM OLVASSA EL INFOOLDALAM:  
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=12308086&am=12308086
?

Jelenlegi ára: 85 Ft
Az aukció vége: 2021-02-22 21:06 .