2021. február 24., szerda

Páros karkötő howlit + lávakő karkötő együtt EZT VEDD MEG!! - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

CSODÁS páros karkötő szett!
Howlit + lávakő.
A karkötő speciális szilikongumis, rugalmasan enged.
A howlit ásvány hatása:
zsírégető, kalcium szint, méregtelenítő, csont, fogak, izomlazító, gyomor, érelmeszesedés, prosztata problémák, epe, magnézium felszívódás, fejfájás ellen.
A fehér Howlit, más néven Magnezit ásványt, a 18. században fedezték fel. Magnézium tartalmának köszönhetően oldhatja a görcsös fejfájást és megnyugtathatja a szervezetet. Zsírégető hatása van, mivel felgyorsíthatja a zsíranyagcserét a szervezetben, így nélkülözhetetlen segítség lehet a fogyókúrázók számára.
Segítheti a magnézium felszívódását, egyensúlyban tarthatja a szervezetben a kalciumszintet és kiváló rosszullétek ellen. Méregtelenítheti a szervezetet és semlegesítheti a testszagot. Gyógyíthatja a csontok és a fogak betegségeit.
Izomlazító hatása van, segítheti a gyomor működését, gátolhatja a véralvadást, rugalmassá teheti az érfalakat, megelőzheti az érelmeszesedést és tágítjhatja a koszorúereket. Jótékony hatással lehet az epekőre és gyógyíthatja a prosztataproblémákat is.
Alkalmazása:
Leghatékonyabb ékszerként viselve hosszú távon a bőrrel érintkezve vagy gyógyítás céljából a megfelelő testrészre téve.
Alvászavar esetén a párna alá téve, a mély pihentető alvás elérése érdekében.
A lávakő hatása:
Gyógyító hatását már több ezer éve ismerik. Az amerikai indiánok, az indiaiak és az ősmagyar sámánok is használták gyógyítás céljából. Méregtelenítő hatása van, serkentheti a sejtek vízutánpótlását, erősítheti az inakat, segítheti a kötőszövet regenerálását, illetve serkentheti a vérkeringést. Biztosíthatja az egyensúlyt a szervezetben, nyugtathatja az idegrendszert és hatékonyan serkentheti az idegsejtek megújulását.
A termék a képeken látható!
Előreutalás után postázom.
Kérlek, nézd meg a többi eladó termékemet is, háthatalálsz még valami érdekeset nálam és akkor egy postaköltséggel küldöm! : )

Jelenlegi ára: 2 990 Ft
Az aukció vége: 2021-02-25 01:48 .