2018. szeptember 23., vasárnap

Mobiltelefon pack 1Ft, NMÁ. - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladó a képen látható mobiltelefon pack. A csomag tartalma:
- Nokia 3210. Sajnos vízbe esett és belül kikezdte a víz. A C gomb hiányzik, akksi nincs.
- Nokia 105 Dual. Zsebkopott állapotban, bekapcsol, de törött a kijelző. Akksi, hátlap nincs.
- Nokia 130 Dual. Zsebkopott állapotban, bekapcsol, de a kijelző nem mutat semmit (nem törött). Akksi nincs.
- Nokia 2730 Classic. Zsebkopott állapotban, plexi két helyen repedt. Bekapcsol, müködik, külföldi Vodafone függő. Magyar nyelv nincs, akksi van, de gyenge.
- Nokia 6111. Zsebkopott állapotban, plexi jobb felső sarkából ki van törve egy darab. Bekapcsol, müködik, kártyafüggetlen. Akku, hátlap nincs.
- Sony Ericsson Xperia X1. Zsebkopott állapotban, tökéletesen müködik, kártyafüggetlen. Angol nyelvű Windows Phone rendszer van rajta, de magyarul kiírja a dátumot és lehet vele magyar ékezetes betüket is írni. Érintő ceruzája megvan. Akksi rossz.
- Apple iPhone 4S. Szép állapotban, töltő hiányában nem tudtam tesztelni.
- HP iPAQ 514. Zsebkopott állapotban, tőkéletesen müködik, kártyafüggetlen. Windows Phone rendszer van rajta.
- Nokia 500. Leharcolt állapotban, érintő egy helyen repedt. Szoftverhibás, akku és hátlap nincs. Adok mellé egy másik panelt, ez tőkéletesen müködik, Vodafone függő.
A telefonok mellé még adok egy Nokia 7110 dummy telefont (egyes elemei felhasználhatóak az igazi telefonhoz alkatrésznek. Van hozzá egy akksi ami teszteletlen), egy Yakumo Delta 300 GPS Pocket PC-t (zsebkopott állapotban, akksi és töltő hiányában teszteletlen. Érintő ceruzája megvan) és egy Nokia LCH-12 autós töltőt (teljesen új, csak kiprobálva volt, régebbi Nokiákhoz való).
Töltő egyik telefonhoz sincs. Az aukció 1Ft-ról indul és nincs minimálár. A legmagasabb licit viszi! Bármilyen felmerülő kérdésre szívesen válaszolok!

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-10-13 14:32 .