2018. szeptember 26., szerda

SEnnheiser Game Zero - Jelenlegi ára: 22 500 Ft

Eladó a képeken látható Sennheiser GAME Zero Gamer fejhallgató a képeken látható tartozékokkal és állapotban. Minden funkciója működik .
Leírás
Tulajdonságok:
Az új kialakítás, a párnázat-alapanyag és a fül alatti réseket megszüntető memóriahab kombinációja biztosítja, hogy az eddigi gaming headsetek közül a GAME ZERO a legcsendesebb. Nem szűrődik be külső zaj a headsetbe, és biztos lehetsz abban, hogy a körülötted tartózkodók sem hallják a játék hangját. „ ERGONOMIC ACOUSTIC REFINEMENT”
A GAME ZERO modellben található két jelátalakítót németországi laboratóriumunkban fejlesztették ki. A jelátalakítókat úgy alakították, hogy a játék típusától függetlenül rendkívül precízen adják vissza annak hangját. Minden egyes egységet mechanikus és akusztikus tesztelés alá vetnek.
A GAME ZERO gaming headseten található professzionális mikrofon a maga nemében egyedülálló. Csúcsminőségű zajkioltást kínál, így kristálytiszta hangminőségben beszélgethetsz a játéktársakkal.
A jobboldali fülkagylóba épített hangerőszabályzóknak köszönhetően reakcióidőd lecsökken, mivel nem kell időt vesztegetned a szabályzókhoz tartozó kábel keresgélésével.
Annak érdekében, hogy a headset a LAN eseményre történő szállítás közben se karcolódjon össze, a GAME ZERO egyedi összehajtható kialakítással bír, és összehajtott formájában a tartozék keményfalú tartótokban tárolható.
A Sennheiser összes 2 csatlakozódugóval (mikrofon és audio) rendelkező PC gaming headsetje használható Mac, Xbox One és PS4 géppel is. A Mac-en található audio kimenettől függően szükséged lehet a PCV 05 Audio Kombo Adapter használatára is. Az Xbox One felhasználóknak a PV05-ön túl a Microsoft Xbox One Sztereó Headset Adapterre is szükségük lesz.
 
Mikrofon jellemzői:
Frekvenciamenet: Mikrofon: 50 Hz - 16, 000 Hz
Érzékenység: -38 dBV at 94 dBSPL
Iránykarakterisztika: Noise Cancelling
Teljes leírás
Specifikáció
3. 5 mm jack csatlakozó:
igen
Minimum frekvenciaátvitel:
15 Hz
Maximum frekvenciaátvitel:
28000 Hz
Impedancia:
50 Ohm
Érzékenység:
108 dB
Mikrofon minimum frekvencia:
50 Hz
Mikrofon maximum frekvencia:
16000 Hz
Mikrofon érzékenység:
-38 dB
Felhasználási terület:
Gamer
Kábel hossza:
3 m
Tömeg:
300 g
Kérem tekintse meg további aukcióimat.
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=fulesmatyi&ob=2

Jelenlegi ára: 22 500 Ft
Az aukció vége: 2018-10-17 15:46 .