2022. július 7., csütörtök

InnovaGoods Mikrohullámú Sütő Tisztító - Jelenlegi ára: 3 065 Ft


EAN:
4899888116998
Gyártó:
InnovaGoods
[b]]InnovaGoods az otthoni legújabb elemeket kínálja, például a Mikró Tisztító Fuming Mum InnovaGoods ! Fedezd fel a kiváló minőségű termékek széles skáláját, amelyek kiemelkednek a funkcionalitás, a hatékonyság és az innovatív tervezés szempontjából: világítás, tárolás, dekoráció, légkondicionálás, kert, háziállatok, takarítás stb.
Ezzel a praktikus mikrótisztítóval gyors, egyszerű és hatékony a tisztítás. Egyszerűen töltsd meg vízzel és ecettel és tedd a mikróba körülbelül 5-8 percre maximális teljesítményen.
Anyag: PPSzín: TöbbszínűÖtletes kialakítás: Innovatív és funkcionálisTípus: Tisztító edényekTöbbször használható: KörnyezetbarátVegyi és mérgező termékektől mentes: KörnyezetbarátVízzel és ecettel működik ( nem tartalmazza): 60 ml + 60 mlTulajdonságok: Víz és ecet kijelzőGyorsabb és hatékonyabb tisztítás: Takarítson meg időt és erőfeszítéstKönnyen kezelhető: Kényelmes és egyszerű használatKönnyen tisztítható: MosogatógépKönnyű és kezelhető: Könnyen szállítható és tárolhatóMéretei kb.: 11 x 13 x 8 cmCsomagolás és kézikönyv 24 nyelven: angol, francia, spanyol, német, olasz, portugál, holland, lengyel, magyar, román, dán, svéd, finn, litván, norvég, szlovén, görög, cseh, bolgár, horvát, szlovák, észt , orosz, lett

Jelenlegi ára: 3 065 Ft
Az aukció vége: 2022-07-08 03:00 .