2022. május 21., szombat

TESZTELŐ ELEKTRONIKUS ALKATRÉSZEK ESR MÉRŐ kondenzátor Digitális frekvenciagenerátor mérő ár - Jelenlegi ára: 7 500 Ft

Tesztelő multifunkcionális tranzisztorral az NPN és PNP tranzisztorok, FET, diódák, kettős diódák, tirisztor, SCR, a tranzisztor pinout automatikus azonosításának automatikus észlelésére.
Frekvenciagenerátorral, voltmérővel és infravörös jeladóval is rendelkezik.
Egyetlen ATMEAG328P DIP-28 chipet használ IC interfésszel.
A kijelző egység 160 x 128 képpontos színes kijelzővel rendelkezik, a teljes képernyő karaktereinek száma 8 x 20, a színmélység 16 bit, és megjeleníti az alkatrészek grafikus szimbólumait.
Forgó kódoló kapcsoló, egygombos mérés, automatikus kikapcsolás.
Tápellátáshoz használhat 9 V -os akkumulátort, a tápegységet is használhatja áramellátáshoz, a teljes eszköz árama körülbelül 30 mA, az áram pedig körülbelül 20 nA leállítás után.
Automatikusan észleli az NPN és PNP tranzisztorokat, terepi tranzisztorokat, diódákat, kettős diódákat, tirisztorokat, tirisztorokat, és automatikusan meghatározza a fenti tranzisztoros érintkezők eloszlását.
Vizsgálja meg az NPN és PNP tranzisztor közös emitteráramának erősítési tényezőjét, az alapkibocsátó küszöb feszültségét, a kollektor-emitter szivárgási áramát megszakításkor.
Azonosítsa a Darlington tranzisztorokat az alapkibocsátó küszöbfeszültség és a tranzisztor nagyáramú erősítési tényezője alapján.
Érzékelje a teljesítménytranzisztorok és a FET-ek beépített védődiódáit.
Ellenőrizze a FET kapuforrás indítási küszöbének feszültségét, a leeresztő forrás indítási ellenállását, a kapuforrás kapacitását.
Egyidejűleg legfeljebb 2 ellenállás mérhető, így három tűs állítható ellenállások is mérhetők. Ha az állítható ellenállást a végponthoz igazítják, egyetlen ellenállásérték mérhető.
Az ellenállásmérés maximális felbontása 0, 01Ω. 50MΩ -ig képes mérni.
Kondenzátor mérési tartomány 25pF-100mF, 1pF felbontás.
Egyidejűleg mérje meg a 90nF -nél nagyobb kondenzátorok egyenértékű soros ellenállását (ESR), és az egyenértékű soros ellenállás felbontása legfeljebb 0, 01Ω.
Az 5000pF -nél nagyobb kondenzátorok esetén a töltés utáni feszültségcsökkenési sebesség egyidejűleg megjelenik. Ez az érték tükrözheti a kondenzátor minőségi tényezőjét (Q érték).
Mérjen meg egyszerre legfeljebb két diódát, és jelenítse meg pozitív és negatív pólusukat és vezetőfeszültségüket.
A fénykibocsátó dióda a dióda grafikus szimbólumaként is megjelenik, és a kezdőfeszültség sokkal magasabb, mint a hagyományos diódáké.
A 4, 5 V -nál kisebb fordított hibafeszültségű Zener diódák is észlelhetők és megjeleníthetők kettős dióda szimbólumként. A pozitív és negatív pólusok a dióda szimbólumon alapulnak, körülbelül 700 mV indítási feszültséggel, és a másik dióda szimbólumnak megfelelő indítófeszültség a szabályozott érték. Ezért ne használjon normál diódát és Zener diódát azok mérésére egyszerre.
Egyetlen dióda tesztelésekor egyidejűleg ellenőrizze a PN -csomópont fordított csomópont -kapacitását, és a tranzisztor PN -csomópont -kapacitása is tesztelhető. Ekkor csak a bázis és az adó, vagy az alap és a tranzisztor kollektorja helyezhető el egyszerre.
A 25pF alatti kondenzátorok is tesztelhetők. Ez a teszt először egy 30pF kondenzátor előkészítését igényli, először tesztelje a 30pF kondenzátort, majd csatlakoztassa vele párhuzamosan a vizsgálandó kondenzátort, és mérje meg újra, vonja le a 30pF kondenzátor mért értékét a kapott eredményből.
Mérje meg egyidejűleg 2100Ω alatti ellenállások induktivitását, a mérési tartomány 0, 01mH-20H.
 
A tesztelési folyamat körülbelül 2 másodperc, a nagy kondenzátorok és induktivitások tovább tartanak.
További funkciók: frekvenciamérés, feszültségmérés, négyzethullám -generátor, PWM -generátor, infravörös távirányító dekódolása, infravörös távirányító kódolása, DS18B20 hőmérséklet -érzékelő teszt, DHT11 hőmérséklet- és páratartalom -érzékelő teszt, színválasztás, hibakeresés és kalibrálás, folyamatos tesztelés és egyéb funkciók .
Megjegyzés:  A kondenzátor tesztelése előtt először ürítse ki a kondenzátort. Ellenkező esetben a teszter mikrochipje megsérülhet.
Kijelző: 1, 8 hüvelykes 160 * 128 LCDTápellátás: DC 7-12VJelenlegi: kb. 20nAEllenállásmérés: Max. 50MΩ Ellenállás felbontás: 0, 01Ω Kapacitásmérés: 25pF ~ 100mFKapacitás felbontás: 1pFInduktivitás mérés: 0, 01mH ~ 20HTányér mérete: 7, 5 x 6 cmA termék súlya: 78 g


Jelenlegi ára: 7 500 Ft
Az aukció vége: 2022-05-22 02:10 .