2021. december 28., kedd

Nanoil Avocado Oil - Organikus avokádó olaj arc-, test- és hajápolásra 50 ml - Jelenlegi ára: 2 999 Ft

HIDEGEN SAJTOLT. A hidegen sajtolásnak köszönhetően, a Nanoil nem veszít el értékes alkotóelemeket. Így megmaradt a tápanyagok színtiszta esszenciájának.
FINOMÍTATLAN. A Nanoil Avocado Oilt nem vetik alá finomítási eljárásnak, ennek köszönhető, hogy az olaj megőrizte a természetes színét és aromáját, illetve az összes benne lévő hasznos tápanyagát.
100%-BAN ORGANIKUS. A Nanoil egy organikus termék, amely semmilyen tartósítószert vagy szintetikus adalékanyagokot nem tartalmaz. Kizárólag az Ecocert által engedélyezett organikus forrásból származó avokádó olajat tartalmaz.
SZÍNTISZTA TÁPLÁLÁS. Olyan alapvető tápanyagok keverékével látja el a bőrt és a hajat, amelyek nélkül azok nem nőhetnének megfelelően és nem lehetnének ilyen ragyogóak. Táplál, fenntartja a hidratáltságot, a rugalmasságot, a simaságot és biztosítja az egészséges csillogást.
FIATALÍT. Késlelteti az öregedés első jeleit, a barázdákat, a tartásvesztést, az elszíneződést és a haj gyengülését. Ráadásul, az olaj felveszi a harcot a szabadgyökökkel, hogy az oxidatív stressz csökkenni tudjon.  

Jelenlegi ára: 2 999 Ft
Az aukció vége: 2021-12-29 11:04 .