2021. augusztus 19., csütörtök

Meztelenek és holtak I-II. - Mailer, Norman - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Meztelenek és holtak I-II. - Mailer, Norman
Norman Miler 1948-ban, a világégés után alig három évvel, mindössze huszonöt évesen jelentette meg az amerikai próza egyik csúcsteljesítményét, a világirodalom egyik legkiválóbb háborús regényét.
Az amerikai haditengerészet arra készül, hogy visszafoglalja a japánoktól a csendes-óceáni Anopopej szigetét. Irdatlan hadiapparátus kíséretében hatezer katona száll partra. Megkezdődik a hetekig tartó véres küzdelem a dzsungel poklában. A parancsnok óvatos stratégaként nem sieti el a sziget teljes visszafoglalását. Felettesei igencsak szorongatják már tétovázása miatt, amikor az események váratlan fordulatot vesznek...
Mailer regénye azonban nem csupán egy izgalmas hadművelet története. Az amerikai társadalom legkülönbözőbb rétegeiből verbuvált katonák kiváló lélektani készséggel ábrázolt tragédiájából, a tisztikar ádáz torzsalkodásainak a történetéből feltárul a mindenkori háború igazi arca: amely nem babérkoszorút termő hősi viadal, hanem emberhez méltatlan, kényszerű önfeláldozás.
Fordítók: Szíjgyártó László
Borító tervezők: Kollmann Áron
Kiadó: Ulpius-Ház
Kiadás éve: 2007
Kiadás helye: Budapest
Nyomda: Kaposvári Nyomda Kft.
ISBN: 9789639752023
Kötés típusa:: ragasztott papír
Terjedelem: 607+400
Nyelv: magyar
Méret: Szélesség: 12. 50cm, Magasság: 20. 00cm
Állapot: Közepes
Megjegyzés: Az I. kötet gerince megtört, deformált, a törés mentén az 581. oldaltól oldalai meglazultak. Fedlapja kissé repedezett.
Internetes könyváruházon keresztül fogjuk a kosárba rakott tételével kiszolgálni. Mivel a Vatera felületén csak szállítási módot tud kiválasztani, de konkrét helyszínt nem tud megjelölni, ezért szükséges, hogy pontosítsuk ezt.  Ezért körülbelül 20 perccel a rendelés leadását követően kapni fog egy e-mait tőlünk, amely tartalmaz egy linket.  Ha erre a linkre kattint, beállíthatja a szállítás pontos módját, helyszínét, illetve a fizetési módot. Ha nem találja a levelet, kérjük, nézze meg a SPAM mappájában is.  Ha sehol nem találja, kérjük lépjen kapcsolatba az eladóval! Vásárlás után, kérjük, hogy bármilyen probléma esetén az e-mailben küldött címen vagy telefonon lépjen velünk kapcsolatba!  
[(**125144864**)]

Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2021-08-19 18:00 .