2021. június 3., csütörtök

Stiga ping-pong ütőfa + Stiga duplatok - Jelenlegi ára: 15 000 Ft


Stiga Tube Offensive ütőfa
a fán jelenleg két kinai szinte új borítás van: tenyeresen T88-I SANWEI (piros) / a fonákon pedig Yinhe Mon (fekete)
És még adok a fához egy szép stiga duplatokot.
A fa használt szép állapotban van, a játékot nem befolyásoló kisebb beütések azért vannak rajta.
A Stiga Tube technológia segítségével akárki képes növelni az ütése sebességét anélkül, hogy az erőlködésből fakadóan, blokkolná az ingerület gyors haladását az idegpályákon át a fejébe!
Tube rendszer A legtapasztaltabb versenyzők szerint, az asztalitenisz ütőfák legfontosabb alkotóeleme az "érzés" - vagyis az ütőfa érzékenysége, amelyet a játékos az ütőfa használata során érzékel. Tudományos nézőpontból az "érzés", a tenyér és az ujjak idegei által az idegközpontba - az agyba - küldött impulzusok sokasága.
Minden gyártó számára komoly kihívás olyan gyors ütőfa létrehozása, amely nem túlságosan merev. A merev ütőfa ugyanis megszűri a természetes rezgéseket vagy impulzusokat, amikor éppen megütjük a labdát. Az eredmény, az "érzés" hiánya.
A Stiga Tube rendszerű ütőfák egy forradalmian új eljárás termékei. Az ötrétegű ütőfák középső rétegébe, hosszanti irányban, mikrocsatornák sokaságát vágják, majd - az ütőfa típusától függően - különböző anyagokkal töltik fel. Az "érzés", ennek a módszernek a segítségével válik sokkal hatásosabbá, még a leggyorsabb ütőfa esetében is.
Minden játékstílushoz készül "Tube" eljárással ütőfa!  
Technikai adatai (Stiga adat):
Irányítás:  64
Sebesség:  99
Rétegek száma:  5
Rugalmasság:  Power
Típus:  OFF
Vélemények a fa tipusról:
https: //revspin. net/blade/stiga-tube-offensive-wrb. html


Jelenlegi ára: 15 000 Ft
Az aukció vége: 2021-06-03 11:51 .