2020. november 22., vasárnap

Nikon S9700 eladó 16 Mp , 30x ZOOM - Jelenlegi ára: 24 999 Ft

Eladó a képeken látható Nikon digitális fényképezőgép.
Töltővel, adatkábellel, csuklópánttal, tokkal, dobozzal, és egy 8Gb os memóriakártyával.
NFC, HDMI, GPS, WIFI.
Nagyon jó Zoom, és igen jó
5 tengelyes stabilizátor van benne.
Magyar menüs.
  Fóton személyesen is átvehető, vagy
MPLlel 1500 Ftért , Foxposttal 799 Ftért tudom küldeni.
RÉSZLETES LEÍRÁS
Ha a fő szempont a teljesítmény és az egyszerű megosztás, emellett kecses és stílusos vázat szeretne, akkor a 16 megapixeles COOLPIX S9700 fényképezőgépet önnek találták ki.
30x optikai zoom, amely 60x-ra bővíthető a Dynamic Fine Zoom¹ használatával, beépített Wi-Fi² és GPS, kézi expozíciómódok (P/S/A/M) – minden szükséges funkciót a kezében tarthat.
Teljes HD videókat vagy tökéletes portrékat készíthet az Intelligens portré rendszer segítségével, és a 7, 5 cm-es OLED képernyőn még javíthatja is azokat a fejlett Glamour retusálás funkcióval. Az 5 tengelyes hibrid VR (rázkódáscsökkentés) éles felvételeket tesz lehetővé, a nagy sebességű sorozatfelvételnek köszönhetően pedig sose marad le a tökéletes pillanatról.
Vásárolja meg ezt a karcsú, funkció gazdag fényképezőgépet – a COOLPIX S9700-et.
¹ A Dynamic Fine Zoom funkcióval kétszer olyan távolra zoomolhat, mint a legnagyobb optikai telefotó pozíció, miközben megmarad a kép teljes felbontása.
² A funkció használatához az intelligens eszközre előzetesen telepíteni kell a Nikon „ Wireless Mobile Utility” nevű (iOS™ és Android™ rendszerekkel kompatibilis) alkalmazását.
NIKKOR 30x optikai zoom objektív
A 25– 750 mm-es tartományt lefedő – Dynamic Fine Zoommal¹ 60x-ra kiterjeszthető – nagy teljesítményű zoom objektívvel a történések közepébe kerülhet, és minden részletet rögzíthet.
Beépített Wi-Fi
A megosztás gyerekjáték, ha a képeit közvetlenül el tudja küldeni az intelligens eszközére², ahonnan könnyűszerrel megoszthatja azokat a közösségi weboldalakon vagy e-mailben elküldheti azokat a barátainak és családtagjainak.
Beépített GPS és GLONASS
A GPS és a Global Navigation Satellite Systems segítségével részletes helyadatokat adhat hozzá a képekhez, és a világtérképeken naplózhatja a bejárt útvonalait.
Hátsó megvilágítású, 16 MP CMOS-érzékelő
Az érzékeny képérzékelővel a legkisebb részletet is visszaadó, éles, nagyításra kiválóan alkalmas fényképeket készíthet gyenge fényben is.
7, 5 cm-es, 921 000 képpontos OLED képernyő
A nagy felbontású kijelzőn tisztán láthatók a menük és a képek visszajátszás és fényképezés közben, akár a szabadban, erős napfényben is.
Könnyen elérhető módválasztó tárcsa
A kézi expozíciómódokat (P/S/A/M) és a motívumprogram módokat egyszerűen beállíthatja a tárcsán egyetlen mozdulattal, így gyorsan bekapcsolhatja a kedvenc beállításait.
Hibrid VR (rázkódáscsökkentés)
Az 5 tengelyes rázkódáscsökkentés az objektív eltolásos és az elektronikus VR-rel együtt garantálja a rendkívüli stabilitást és a tiszta képek készítését, hatékonyan ellensúlyozva a fényképezőgép rázkódását, még séta közben készített videók esetén is.
Teljes HD videók
Biztosan elkaphatja a legjobb pillanatokat, mert a videofelvétel gombbal egyszerűen válthat az állóképek és a videók (1080/60i) készítése között, és a videókhoz sztereó hangot is rögzíthet.
Fejlett videofunkciók:  A felvételszüneteltetési funkcióval fényképet is készíthet, miközben éppen egy videót rögzít, vagy lejátszás közben törölheti a felvétel felesleges részeit. Az arc-prioritásos AF segítségével könnyen követheti a témát, a hibrid VR pedig a videókat stabilizálva csökkenti az elmosódást.
Távvezérlés a Wi-Fi használatával:  A beépített Wi-Fi jóvoltából intelligens eszközével² távvezérelheti a fényképezőgépet, és az elkészült felvételeket automatikusan átviheti intelligens eszközére, ahonnan egyszerűen megoszthatja azokat e-mailben vagy közösségi hálózatokban.
Továbbfejlesztett Glamour retusálás:  A portrészerkesztés egyszerűsítésének köszönhetően mindenki mindig a legjobb formáját nyújthatja. Lágyíthatja a bőr tónusait, fehérítheti a fogakat és a szemeket, pirosíthatja az arcokat, és akár sminket is alkalmazhat, például rúzst, szempillafestéket vagy szemfestéket.
Egyszerű panoráma 360° /180°:  A gépet oldalra döntve vagy vízszintesen pánozva dinamikus panorámaképekben méltóképpen örökítheti meg a természet legszebb arcait.
Előzetes AF mód:  A korai témaérzékelésnek köszönhetően mindig éles felvételeket készíthet. Az automatikus élességállítás idejének csökkentése érdekében azonnal bekapcsol az előzetes AF funkció, így a legnagyobb zoom használatakor vagy kevés fényben is éles képek készülnek.
18 motívumprogram:  A fényképezőgép beállításait automatikusan optimalizálják a legnépszerűbb fényképezési stílusokhoz, hatásokhoz és helyzetekhez. Csak válassza ki az adott helyzetnek megfelelő módot, és már készülhet is a remek felvétel.
Automatikus HDR mód:  Ebben a módban a fényképezőgép két különböző expozíciójú felvételt készít a zár egyetlen kioldásával, majd ezeket egy képben ötvözi, amely széles dinamikatartományt fog át, és gazdagabb színátmeneteket tartalmaz.
Intelligens portré rendszer:  A Mosoly időzítő funkció révén akkor készül a felvétel, amikor a kép modellje mosolyog; a Pislogásmentesítés funkció figyelmeztet, ha valakinek a felvétel elkészítésének pillanatában épp csukva volt a szeme; a Vörösszemhatás-korrekció funkció pedig a szem színének a vaku villanása okozta elváltozását küszöböli ki embereknél és kisállatoknál egyaránt.
Retusálás menü:  Kibontakoztathatja a kreativitását a különféle speciális hatásokkal, és tökéletesítheti az elkészített felvételeket. Próbálja ki a Lágy portré hatást, amely a hátteret elmosva kiemeli a témát, vagy a Szuper élénk hatást, amellyel növelheti a színtelítettséget és a kontrasztot.
Nagy sebességű sorozatfelvétel:  A gyors mozgásokkal tarkított jelenetek minden pillanatát és a tovatűnő arckifejezéseket egyaránt elkaphatja az akár 7, 5 kép/mp sebességű sorozatfelvétellel legfeljebb 5 képig.
Célkereső AF:  A fényképezőgép gyorsan meghatározza a fő témát, gyors és pontos automatikus élességállítást végez, így Ön azonnal éles képeket készíthet.
Gyors USB-töltés:  Az USB-kapcsolaton keresztül elérhető gyors töltés használatával nem jelent gondot, hogy mindig teljesen feltöltve tartsa a fényképezőgép akkumulátorát.
EXPEED C2:  A Nikon gyors és nagy teljesítményű képfeldolgozó rendszere szokás szerint gyors működést, nagy érzékenység esetén is remek teljesítményt és kiemelkedő képminőséget biztosít.
Nikon Image Space:  A Nikon saját, Nikon Image Space nevű fényképmegosztó és -tároló szolgáltatásában a Nikon felhasználói 20 GB ingyenes online, felhő alapú tárhelyet használhatnak.


Jelenlegi ára: 24 999 Ft
Az aukció vége: 2020-11-23 00:13 .