2020. október 23., péntek

ÚJSZERŰ!! FÉLÁRON!! Hayward katica medence fenék tisztító porszívó 10 méter csővel Magic Clean Buggy - Jelenlegi ára: 54


A licit tárgya: Hayward medence porszívó
Újszerű!!!
Made in USA!!! amerikai gyártmány!!! amerikai minőség!!!
Féláron!!! új ára csövekkel 299, 99 Euro volt!!! Itt van a linkje: KATT IDE!  
Ha unja a medencéje tisztaságára fordítani a szabadidejét, akkor egy Hayward katicára van szüksége, mellyel a medence alja is tisztán tartható.
Tréfás kinézetű medence fenék porszívó automata a medencetechnológiában világelső amerikai Hayward cégtől.
10 m hosszú gégecső van hozzá. Darabokból összerakható a medence méretének megfelelően.
A medence vízforgatója működteti. A szívócsonkhoz vagy a szkimmerhez kell csatlakoztatni. Bejárja az egész medencét bármilyen más eszköz segítsége nélkül. Minimálisan 6 m3/h teljesítményű szivattyúval dolgozik hatékonyan.
Működéséről itt egy videó: KATT IDE!
Van kisebb és nagyobb homokszűrőm is, az összes hirdetésim között megtalálhatók. Az utolsó képeken ezek láthatók. Itt a linkjük: KATT IDE! és KATT IDE!
Van sok más termékem is, homokszűrő, létra, szivattyú, medence, szkimmer, stb... érdemes egy percet szentelni rájuk!  Ide kattintva megtalálhatóak!
Feleségemmel közös felhasználó nevünk volt, több mint 100 adásvétellel, 100%-os pozitív értékeléssel, de egyéb okok miatt szétváltunk. A közös felhasználónév említését személyi jogok megsértése miatt megtiltotta : -) de már nincs is rá szükségem, van elég saját referenciám!


Jelenlegi ára: 54 500 Ft
Az aukció vége: 2020-10-23 20:56 .