2020. október 15., csütörtök

szolgáltatófüggetlen DVB-C vevő - Jelenlegi ára: 4 300 Ft

Globalteq GCR-300CX DVB-C vevők eladóak.  
Ez a típus Mpeg-2 kódolású SD felbontású, nem kódolt digitális kábeltévé adások vételére alkalmas. Csak analóg (euroscart) kimenete van, HDMI nincs. A készülékben nincs beépített RF modulátor, így a videóbemenettel nem rendelkező tévékészülékekhez (Videoton Infracolor és más efféle őslények) nem, vagy csak külső modulátorral használható.
T-Kábel hálózaton használtam őket, amikor megszüntették az analóg csatornákat, de most már ezt a fajta szolgáltatást is megszüntetik, úgyhogy számomra feleslegessé válnak. Más szolgáltatók területén viszont még hasznosak lehetnek, pl. atyám is ilyen nézi az UPC-t.
Eladás előtt mindegyik megkapja majd a szolgáltatófüggetlen firmware-t, így hát bárhol is vagy, akár ha külföldön is, kézi beállítással be tudod majd üzemelni.
A készülékek előlapjának bal felső oldalán különböző (T-kábel, Vidanet stb. ) logók vannak, mert már én is úgy vásárolgattam össze őket az ócskapiacon, de a típusa és a belseje mindegyiknek egyforma. Távirányító mindegyikhez jár, többnyire jó állapotúak, de nem garantálom, hogy egyik-másik gombot nem kell majd kicsit erélyesebben megnyomni.  
Ha bizonytalan vagy abban, hogy működik-e majd a készülék a te hálózatodon, kipróbálásra oda tudok adni egyet. (De ha vidéki vagy, akkor az oda-vissza postaköltség is a tied. Ha müx és megtartod, akkor nyilván csak az oda irányú. )

Jelenlegi ára: 4 300 Ft
Az aukció vége: 2020-10-16 00:26 .