2020. augusztus 30., vasárnap

Powerslide Imperial 80 Black Crimson - Jelenlegi ára: 44 900 Ft

Eladó párszor használt, még garanciális freestyle görkorcsolya. Gyerkőcé volt, párszor volt vele edzésen, sajnos kinőtte. 37-38-as méretű. Bolti ára jelenleg 65 000 Ft
Powerslide Imperial 80 Black Crimson 
stílusos változata a hagyományos freeskate Imperial modellnek. A 4 x 80mm-es kerekek maximálisan ügyesek és kezelhetőek. Ideális városi vagy bicikli úton történő korcsolyázáshoz.
A belső Myfit fatboy liner papucs megfelelő hő hatására megpuhul, így ha puhán felvesszük, teljes mértékben felveszi a lábunk alakját.
A korcsolya váza kompozit anyagokból készült. A német gyártó üvegszálakkal keményített nejlont használ, aminek köszönhetően szilárd és ellenálló. Azok a helyek, ahol a cipő masszívan kapcsolódik a sínnel, szilárdak és szélesek, ami a görkorcsolyának széles érintkezési pontokat biztosít a sínnel.
A korcsolya bokája úgy készült, hogy a lehető legjobban tartsa a lábad és szilárd legyen. Különleges kompozit keverékből gyártják, amelynek 15% üvegszálakból van.
A Myfit fatboy liner hő hatására alakítható, s így tökéletesen alkalmazkodik a láb formájához.  Műbőrből és valahány mesh részből készült, amitől szellőző és puha. A belső része lycrából és nejlonból készül. A kényelmes betét bebiztosítja a maximális kényelmet. Az anatomikus párnázás stratégiailag a bokánál és az achillesznél van elhelyezve, hogy a lehető legstabilabban passzoljon a lábfejhez és a bokához.  A párnázásra extra sűrű EVA habot használnak, ami szintén a kényelmünket szolgálja.  
A korcsolyát hagyományos cipfűzőkkel lehet behúzni. A többiről a 45° os klipsz a lábfej felett, és a szilárd klipsz a bokánál gondoskodnak.
A Powerslide Spider keret 6061 alumínium ötvözetből készült. A keretben elhelyezkedő összekötések növelik a merevségét, az egyensúlyt és csökkentik a súlypontot.
A Powerslide Spinner kerekek nagyon jó megbízhatóságot nyújtanak (SHR - Super high rebound) és mindemellett megadják számodra mindazt, amire szükséged van - remek roll, tapadás és kopásállóság. a Kerekek középpontja nagyon erős és tartós.
Az Abec 7 csapágyak 7 minőségi krómozott golyócskát és szilárd acél keretet tartalmaznak. Japán szintetikus olajjal vannak megkenve.
Váz:  Composite fiber
Belső cipő:  MyFit Fat Boy Dual Fit
Keret:  PS Gamma 243mm AL
Kerekek:  PS Hurricane 80mm 85A
Csapágyak:  Wicked freespin ABEC 7

Jelenlegi ára: 44 900 Ft
Az aukció vége: 2020-08-30 23:42 .