2020. június 25., csütörtök

Nimfa karkötő eladó! - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

A karkötő 8mm-es mocha achát ásványgyöngyök felhasználásával készült csigavonalas köztesekkel díszítve. A képen látható karkötő 19cm hosszú. A megrendelő csuklóméretéhez igazítva készítem el a karkötőt, megrendelésnél kérem jelezni a méretet. Az eltérő csuklóméretek miatt kis mértékű eltérés várható, de csak a kövek számában.
A mocha achát az egyensúly köve. Segít viselőjének a lelki egyensúly elérésében, a gondolatai rendezésében.
A karkötő jótékony hatásai:
Az achát szerencsehozó és védő kő. Erős földelő ásványfajta. Támogatja a fizikai, szellemi és érzelmi egészségünk megfelelő működését. Nyugtató kő, oldja a stresszt, gyógyítja az érzelmi sérülések okozta szívfájdalmakat, fejleszti a szellemi tevékenységet, az emlékezőképességet, segíti az emésztést.
A moha achát felgyorsítja az öngyógyuló mechanizmust a szervezetben. Erős immunerősítő ásvány, külső és a belső gyulladáscsökkentő hatása van. Erősíti ezen kívül a hasnyálmirigyet, és remekül használható a bélbetegségek kezelésére. Szabályozza az emésztést, és segít az emésztőenzimek termelésében. Terhesség idején is használható ásvány, segíti az embrió növekedését és csökkenti a rosszulléteket.

Jelenlegi ára: 2 990 Ft
Az aukció vége: 2020-06-25 14:40 .