2020. június 6., szombat

Ibolya aroma diffúzor - Jelenlegi ára: 10 000 Ft


Új aromaterápiás párologtató eladó
Az aromaterápia természetes esélyt ad az egészség, a szépség megőrzéséhez. Segítségével feloldódhatunk, lazíthatunk, illetve fenntarthatjuk, megújíthatjuk fizikai és szellemi erőnket.  Ha felfrissülésre vágyunk, cseppentsünk 2-3 csepp citrom-, borsmenta- vagy rozmaringolajat készülékünkbe és élvezzük a gyógyító hatását.
Az Ibolya Aroma Diffúzor előnyei:
Használhatod modern lakásod díszítő elemeként.
400ml-es tartálykapacitásának köszönhetően, akár 10 órán keresztül is képes párologtatni.
Extra mennyiségű párásító kapacitás.
A "MIST" nyomógombot 2 másodpercig lenyomva tartva a párásítás intenzitását lehet szabályozni.
Hangulatos világítást varázsol szobádba.
Mire is jó az Aroma Diffúzor?
A levegő párásítására - Ha nagyon alacsony a páratartalom a lakásban.
Krupp csillapítására - A hideg, párás levegő csökkentheti a kruppot okozó nyálkahártya duzzanatot.
Száraz köhögés ellen - Az Aroma Diffúzor segíthet, ha a köhögést száraz levegő okozza.
Segíthet a COPD kezelésében - Ajánlott az Aroma Diffúzor használata, hogy megfelelő páratartalmat biztosítsanak a könnyebb levegővétel érdekében.
Éjszakai orrdugulásra - Kezelhetővé teszi az eldugult orrot, mivel nedvességet ad a levegőhöz, megnyugtatja az orrszöveteket és megszünteti a száraz levegő okozta orrdugulást.
Enyhíti az allergia tüneteit - Illóolajokkal kombinálva kiegészítő kezelésként alkalmazható az allergia tüneteinek kezelésére.
Ekcéma ellen - Az ekcéma sokféle módon kezelhető, de az egyik legjobb módja a hidegpárásító használata.
Pikkelysömör enyhítésére - Hidegpárásító Aroma Diffúzor használata ígéretesen enyhíti a tüneteket.
Orrvérzés ellen - A gyakori orrvérzésnek a túl száraz levegő lehet a fő oka.  A páratartalom növelése segíthet a megelőzésben.
Hörghurut enyhítésére - Az enyhén nedves levegő segíthet megnyugtatni a hörgőcsöveket és enyhíti az elszíneződött nyálkahártya felhalmozódását.
Horkolás ellen - A száraz levegő a horkolás fokozódását is okozhatja. Növeljük a páratartalmat a horkolás megállítása érdekében.
Megfázás és az influenza elkerülésére - A párás levegő csökkentheti a levegőben lévő vírusok fertőzőképességét.
Immunitásfokozó hatású - Növeljük a páratartalmat és használjuk ki az aromaterápia gyógyító erejét a széles körben ismert illóolajok segítségével.
Fejfájás és migrén enyhítésére - A kiváltó tényezők minimalizálhatók vagy akár kiküszöbölhetők illóolajok használatával.
Arcüreggyulladásra, illetve megelőzésére - Aroma Diffúzorral való párásítás csökkentheti az arcüreggyulladást okozó nyálkahártya duzzanatot.
Szemszárazság kezelésére - Ha szemszárazságtól szenvedsz, akkor a páratartalom növelése megoldás lehet a nedvesség visszaszerzésére.
Segíthet megelőzni a bőr kiszáradását - Sajnos, amikor száraz levegő van otthonodban, a krémek használata nem elegendő a bőr rehidrálásához. Az elfogadható nedvességtartalom elérése a levegőben segíthet megóvni a bőrünket.
Az idegrendszer megnyugtatására, stresszoldásra - Illóolajok segítségével nyugtatja, ellazítja, és pihenteti az elméd.
Illatosításra - Az aromaterápiás diffúzorral, illóolaj hozzáadásával történő térillatosítás a tökéletes módja annak, hogy a feltöltődés időszaka hatékony legyen.
Forrás:  https: //jopofabolt. hu/products/ibolya-aroma-diffuzor?             variant=8537060769828


Jelenlegi ára: 10 000 Ft
Az aukció vége: 2020-06-06 16:08 .