2019. szeptember 3., kedd

Relaxsan Basic 140 den-es kompressziós nyitott térdfix (AD), 18-22 Hgmm, 850A, fekete, 3 - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

krónikus vénás elégtelenségekre, lábdagadásra
A Relaxsan 140 den-es kompressziós térdfix kezeli az alsó végtagokon jelentkező krónikus vénás elégtelenségek kezdeti tüneteit, serkenti a láb vérkeringését, csökkenti a vérpangást a lábszáron.  Kompresszió a bokánál 18-22 Hgmm.
A kompressziós térdfix támogatja a mozgás hiányából, illetve sérülésből adódó gyenge vénákat és izmokat.  
A Relaxsan kompressziós térdfixet reggel felkelés előtt ajánlott felvenni. A használat előtt vegye le a gyűrűt és egyéb tárgyakat a kezéről. Éjjel nem ajánlható harisnyát viselni, mert a test vízszintes tartása már elősegíti a vénás vér keringését.
Súlyos artériás keringési panaszok miatt, illetve nem régi és mélyvénás trombózis, avagy perifériás artéria elzáródása miatt, valamint váladékos bőrbetegségben szenvedő személyeknek a harisnya alkalmazását nem ajánljuk.
Összetétel: 75% Polyamid, 25% Elasztán.
A termék fenntarthatósági előnyei:
Biztonság: fokozza az idős és fogyatékos emberek biztonságérzetét
Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához
Környezetkímélő: olyan fogyasztási és termelési mintákat hoz létre, amelyek segítik a környezeti igénybevétel csökkentését, miközben kielégítik az alapvető emberi szükségleteket


Jelenlegi ára: 2 990 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .