2019. április 1., hétfő

MINT AZ ÚJ!!! FÉLÁRON!!! Amaroy automata darálós kávéfőző gép kávégép kávéautomata kávéfőzőgép - Jelenlegi ára: 49 500 F


A licit tárgya: Saeco kávéautomata
Féláron!!! új ára 299 Euro volt!!!  
Made in Italy!!! Nem gagyi kínai!!!  
Újszerű állapotú!!! a képek magukért beszélnek (a fényviszony lehet, hogy nem volt elég jó)!!!
Amaroy Caffee Buono SUP020 típusú kávéautomata.
Szemes és darált kávé egyaránt használható bele.
Állítható a kávémennyiség, az őrlés erőssége és a kávé hosszúsága. Gőzölhetjük vele a tejet. Egy adapter és egy vékony cső segítségével csatlakoztathatunk hozzá egy tejtartót is, így automatán felszívja, és már a gőzölt tej kerül a pohárba. Az utolsó képen látható, hogy milyen habos kávét főz (ebben nincs még tej)!!!
A gép alján lévő tárcsa (9. kép) segítségével könnyedén körbeforgatható (nem kell megemelni), ami megkönnyíti a víz feltöltését, a zacctálca ürítését, a bekapcsolást, stb...  
Édesapám hagyatékából való. Neki vásároltuk karácsonyra. Csak akkor használta, ha nagyobb társaság volt nála, egyszerre gyorsan több kávét kellett készíteni. Minden más napon a kétszemélyes kotyogójában főzte le az aznapi feketelevest : -)
A víztartályában csak lágy víz volt, mert a mosógépe elé be volt kötve egy vízlágyító berendezés, aminek van egy vízvételi csapja is. Mindig onnan lett feltöltve a kávégép épp úgy, mint szükség esetén a fűtési rendszer vize is.
Van egy csomó hasznos termékem is, nézd meg azokat is! Ide kattintva megtalálhatóak!
Feleségemmel közös felhasználó nevünk volt, több mint 100 adásvétellel, 100%-os pozitív értékeléssel, de egyéb okok miatt szétváltunk. A közös felhasználónév említését személyi jogok megsértése miatt megtiltotta : -) de már nincs is rá szükségem, van elég saját referenciám!

Jelenlegi ára: 49 500 Ft
Az aukció vége: 2019-04-21 20:32 .