2018. május 30., szerda

Hydro Mousse forradalmian új gyepesítés - Jelenlegi ára: 9 990 Ft


Figyelem! Az eredeti TV-ben látott Hydro Mousse csak a WS Teleshop-tól rendelhető! Ne dőljön be az olcsó utánzatoknak!
Álomszép füves kertet szeretne, de csak kopár, barna talajfelszín, kitaposott fűnyom látszik az állandó járkálástól, és árnyékos, csupasz foltok virítanak a kert végében? Elege van abból, hogy irigykedve kell néznie szomszédai zöldellő gyepét?
Bemutatjuk a páratlan Hydro Mousse készletet, amely forradalmat hoz a gyepesítésben! A Hydro Mousse-t hosszú évek mezőgazdasági tapasztalatait felhasználva fejlesztették ki, hogy megfelelő összetétele optimális hatást fejthessen ki.
Környezetbarát Hydro Mousse formulával!
A nagyszerű, környezetbarát Hydro Mousse formula fellazítja a talajt, a víz és az ásványi anyagok azonnal beivódnak, míg a fűmag a talajba ül. Használatával a száraz és kopár foltok szinte pillanatok alatt eltűnhetnek, végre olyan csodás fű nőhet kertjében, amelyről mindig is álmodott!
Spray and Stay technológia
A Hydro Mousse ötletes ‘ Spray and Stay’ megoldása révén a fűmag a talajhoz kötődik, és dús pázsitot hajthat. Így rekordidőn belül képes lehet füvesíteni – mindezt hihetetlenül kedvező áron, így időt és pénzt takaríthat meg!
 
Nagyobb felületekre vagy a kisebb kopár foltokra is
Eddig lehetetlen küldetésnek tűnt, hogy árnyékban kihajtson a fű? A Hydro Mousse-nak meg se kottyan!  A kimerült és letaposott szigetek egy csapásra felfrissülhetnek, és máris megindulhat a fűgyarapodás.  A nagyobb felületek füvesítése is olyan könnyen mehet, akár a kertöntözés.
 
Használata pofonegyszerű!
Csatlakoztassa bármely hagyományos kerti locsolóra! Állítsa be a Hydro Mousse-t, és vezesse arra a helyre a sugarat, ahol csodásan szép füvet szeretne! És kész! A Hydro Mousse önmagát keveri fel, és egyenletesen adagolja a fűmagot!
 
Grátisz fűmag és tápoldat!
Figyelem! Amennyiben most megrendeli a páratlan Hydro Mousse készletet, 10 m2 füvesítéshez elegendő német minőségű - prémium fűmagot, valamint Hydro Mousse- tápoldatot kap tőlünk - grátisz – azaz teljesen ingyen!
A csomag tartalma:
1 x Hydro Mousse Permetező (permetezőfej plusz tartály)
1 x Csatlakozófej (hagyományos kertislaghoz) GRÁTISZ!
1 x Hydro Mousse Tápoldat (a megnövelt mennyiség 5 m2 helyett 10 m2 füvestéshez elég, súlya: 20 g) GRÁTISZ!
1 x Hydro Mousse Fűmag (a megnövelt mennyiség 5 m2 helyett 10 m2füvestéshez elég, súlya: 250 g) GRÁTISZ!


Jelenlegi ára: 9 990 Ft
Az aukció vége: 2018-06-19 23:22 .