2018. március 25., vasárnap

Garmin Vivofit okosóra sportkarkötő aktivitásmérő - Jelenlegi ára: 6 000 Ft


Sportkarkötő a nap 24 órájában. Az alvástól a mozgásig minden mozgást rögzít, telefonnal és pulzusmérő pánttal is kompatibilis. Használható okostelefonnal, tablettel IOS vagy Android rendszereken.
Garmin Vivofit aktivitásmérő karkötő
Fitnesz karkötő, mely mutatja mennyit mozogsz naponta
A napi célokhoz képest mutatja a célhoz szükséges lépésszámot
Lépésszámok, távolságmérés, kalóriamérés és alvásmonitorozás a fő funkciója
Sport célokhoz fejleszhető utólag is pulzusmérő övvel, vagy megvehető egyből a Garmin Vivofit HRM csomagban is a karkötő
Elemmel egy évig működik és természetesen vízálló, úszni is lehet vele
Tervezhető célok, mozgás monitorozás, elemzés és megosztás a connect. garmin oldalon
folyamatos kijelzés
Bármilyen szinten is mozgunk a karkötő mutatja a napi lépés-számunk, ami meghatároz hosszútávon sok mindent. Szükségünk van a mozgásra, de napi ritmusunkba nehezen illesztjük bele, s nem mindenki szeret aktívan sportolni. Számukra is lehet egészséges az élet, s fontos, hogy lássuk mennyit teszünk meg naponta, hiszen, ha ezt látjuk akkor itt is lehetnek céljaink, amiket elérhetünk. Ha lustulnánk a karkötő emlékeztet, hogy ideje továbblépni.
Személyre Szabott Napi Célok
A Vivofit megtanulja a napi aktivitásunkat és hozzárendel egyéni elérhető újjabb célt. Így fokozatosan magasabb szinte emel, ha ebben partnerek tudunk lenni. Virtuális jelvényeket lehet gyűjteni a connect. garmin online weboldalon, ahol láthatjuk edzésnaplózva mozgásainkat.
Mutatja A Pontos Időt És A Továbblépést Is
Kutatások szerint a hosszantartó passzív lét csökkenti a szervezetben a zsírbontó enzimek termelését. Tehát, ha fordítva nézzük, akkor jobb a többször kis mozgás, amivel megtornásztatjuk magunk. Így, ha el is veszítjük időérzékünket, belefeledkezve a munkába a Vivofit jelzi, hogy ideje lemenni a büfébe persze nem a lifttel. Vörös sáv jelenik meg a kijelzőjén, ha túl sokat vagyunk egy helyben.
Tartsd Magad Mozgásban
A Vivofit nemcsak egy egészségmegörző életmódhoz használható, hiszen akár pulzusmérő övvel is fejleszthető ANT+ kódolású pulzusmérő pánt pedig már több telefonnal is kompatibilis. S, ha mégis kedvet kaptunk, akkor a következő lépés már egy Garmin óra, melyhez már megvan a pántunk is, s teljes lesz a szettünk egy sportcél eléréséhez is. Saját versenyeket is vívhatunk, a közösségben találhatunk edző és versenypartnereket akár egy kalóriaégetéshez is. Ehhez a myfitnesspal. com alkalmazás is segít.
Mindig Bekapcsolva
A Vivofit a nap 24 órájában aktív a hét minden napján. Elemmel működik majd 1 éven keresztül, majd ezt cserélhetjük. A mozgásokkal már talán tisztában vagyunk, de mi a helyzet az alvással?
Állítsuk be, hogy ágyba kerülünk, s a Vivofit figyelemmel kíséri az alvásunkat is. Nemcsak az alvásidőt tárolja, hanem azt is hogy mennyire volt aktív az alvásunk. Mindezt rögzíti, s az edzésnaplónkban láthatjuk mennyit jelent egy jó alvás. A vivofit vízálló, így egy fürdés, zuhanyzás vagy egy bőrig ázás kutyasétáltatás közben sem tántorítja el.


Jelenlegi ára: 6 000 Ft
Az aukció vége: 2018-04-01 20:00 .