2018. február 5., hétfő

Apple Thunderbolt Display 27" kitűnő állapotú eladó - Jelenlegi ára: 170 000 Ft

2011-es gyártmány, tökéletes állapotban van, gyakorlatilag kicsomagolás után el sem lett mozdítva a helyéről.
Eredeti dobozába került vissza.
Gyönyörű képe van, igazi Apple-élmény.
Gépcsere miatt kell sajnos megválnom tőle.
(Új ára 360. 000, - Ft volt)
Technikai adatok:
Kijelző
Látható képméret 27 "
Panel típusa TN
Maximális felbontás 2560 x 1440 Pixel
Maximális fényerő 375 cd/m2
Kontrasztarány 1000: 01: 00
Látószög (H/V) 178º / 178º ordm
Válaszidő (Gray to Gray) 12 ms
Színmélység 16, 7 millió
Szabványok Energy®, TÜV/GS, UL, c-UL, CB, BSMI, C-Tick, CCC, SEMKO, FCC
Felszerelések
Hangszóró: beépített hangszóróÁllvány:  dönthető
Általános
Csatolófelület:  USB, DisplayPort, Thunderbolt, Firewire
Szín:  ezüst
Méret: 650 x 491 x 207 mm
Súly:  11 kg
Tartozékok/szoftverek:  Tápkábel, Quick start quide, MagSafe– MagSafe 2 átalakító
Extrák:  16: 9-es képarány, Kensington-zár, USB csatlakozó, Mac kompatibilis, Falra szerelhető
RÉSZLETES LEÍRÁS:
Beépített Thunderbolt technológiával.
A Thunderbolt I/O-technológiának köszönhetően soha nem látott sebességgel viheted át az adatokat számítógéped és más eszközeid között. A mindkét irányban két, egyenként 10 Gb/s átviteli sebességű csatornát használó technológia az USB 2. 0 sebességének akár a hússzorosát, a FireWire 800 sebességének akár a tizenkétszeresét is elérheti. Emellett arra is lehetőséget nyújt, hogy egyetlen kompakt portra akár hat eszközt is csatlakoztass.
Mindentudó dokkolóállomás.
Egyetlen kábellel bármely Thunderbolt-kompatibilis Mac számítógéphez csatlakoztathatod, így a 27 hüvelykes, nagy felbontású képernyő, a kiváló minőségű hangszórók, a FaceTime HD-kamera, a FireWire 800 és a Gigabit Ethernet port mellett a további nagyteljesítményű perifériák – például merevlemezek vagy videorögzítő eszközök – sorba kötésére alkalmas Thunderbolt port nyújtotta lehetőségeket is élvezheted.
Energiaellátás egyszerűen.
Az Apple Thunderbolt Display kijelzőn (mc914zm/b) MagSafe csatlakozó is található, amely biztosítja a MacBook Pro vagy a MacBook Air energiaellátását és a feltöltési lehetőséget. 1 A csatlakozó az asztalodon vár, és mindig használatra kész. Nem lesz szükséged arra, hogy letekerd a laptopod tápegységének kábelét – a tápegységet elő sem kell venned az utazótáskából.
Az új MacBook-családhoz készült – Nagyobb kijelző a legnagyszerűbb ötleteidhez.
Thunderbolt-kompatibilis Mac számítógépedet az Apple Thunderbolt Display kijelzőhöz (mc914zm/b)csatlakoztatva páratlan, panorámaszerű látványban részesülsz. Ez az óriási méretű, 27 hüvelykes, fényes felületű, széles képformátumú kijelző mozihatást keltő 16: 9-es oldalaránnyal és lenyűgözően nagy, 2560 x 1440 képpontos felbontással rendelkezik. Mindez nagyobb teret ad a MacBook Air vagy MacBook Pro számítógépen futtatott alkalmazásoknak, és az iMac, illetve a Mac mini számítógépeknek is méltó társa az íróasztalon.
LED-es háttérvilágítás.
Várakozási idő nélkül is teljes fényerő. Ez a LED-es háttérvilágítás legnagyobb előnye. A legtöbb képernyővel ellentétben, amelyek csak egy bemelegedési szakasz után érik el a maximális fényerőt, a LED-es háttér-világítású kijelző azonnal bekapcsol, és teljes erővel lép működésbe. A LED-es háttér-világításnak köszönhetően a kijelző fényereje szabályozhatóbbá is válik. Így az Apple Thunderbolt Display kijelző (mc914zm/b) képe akár a legsötétebb helyiségek fényviszonyaihoz is igazítható.
Beépített FaceTime HD-kamera és mikrofon.
A beépített FaceTime HD-kamerának és mikrofonnak köszönhetően asztali vagy hordozható Mac számítógépedet – az utóbbit akár összecsukva is – a kijelzőhöz csatlakoztatva HD minőségű videohívásokat folytathatsz, vagy fotókat készíthetsz a Photo Booth alkalmazással.


Jelenlegi ára: 170 000 Ft
Az aukció vége: 2018-02-26 12:38 .