2017. december 28., csütörtök

Lomo Diana F+ analóg fényképezőgép + könyv - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

Az 1960-as évek eleje óta kultikus legendaként élő, teljes egészében műanyagból készült Diana fényképezőgép mindig is álomszerű, ragyogó és lo-fi képeiről volt híres. Az új Diana+ tisztelgés a klasszikus előd előtt, az eredeti Diana pontos (néhány újítással felturbózott) másolata.
Műanyag lencséi, 2 zárállása (nappali és B idő), 3 rekeszbeállítási lehetősége és kézi fókusza az eredeti Dianát idézi. A Diana F+ egy rollfilmes fényképezőgép, amely ezeken túl új funkciókat is nyújt: kivehető lencsét és extrapici rekesznyílást a lyukkamerával készített felvételekhez; két képformátumot és egy végtelen panorámakép-funkciót, amivel korlátlan széles és szinte észrevehetetlen átmenetű panorámaképeket készíthetsz.
Állványra rögzíthető és egy pöck segítségével B időnél sem kell folyamatosan nyomva tartanunk az expogombot. A Diana F+ a Diana+ -hoz képest is továbbfejlesztett, hiszen vakuval van felszerelve, amelybe színszűrőket is rakhatunk. Minden csomagolásban megtalálható a Diana történetét, Diana F+ képeket és néhány igazán rendhagyó történetet tartalmazó, több mint 200 oldalas, gyönyörű „ Diana F+ Vignettes” könyv.

Jelenlegi ára: 15 000 Ft
Az aukció vége: 2018-01-18 09:53 .