2017. augusztus 3., csütörtök

Daystate Huntsman Regal XL légpuska,cal 5.5mm - Jelenlegi ára: 449 390 Ft

A Huntsman Regal egy klasszikus angol stílusban készült légfegyver. Gyönyörűen faragott tusa olasz mesterek munkája, mely kiváló minőségű diófából készül. A fegyver kiváló minőségű anyagokból készült, rendkívül tetszetős megjelenésű. A Huntsman Regal tökéletes ötvözete a kiváló minőségű fának és acélnak. Agyazásának halbőrözése leheletfinom, a vadászfegyverek stílusjegyeit hordozza magán.
Kialakításánál arra törekedtek, hogy mind a sport és a vadászat területén egyaránt megfeleljen. (Egyes országokban a légfegyverrel történő vadászat engedélyezett. ) Kompakt mérete és alacsony súlya miatt széles körben felhasználható. Kis mérete ellenére minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, ami egy nagy teljesítményű fegyvertől elvárható.
A Daystate által szabadalmaztatott Harper ütőmű rendszer és a titán szelep sokkal nagyobb teljesítményt, hatékonyabb teljesítmény-leadást biztosít a Huntsman számára, ami minden eddiginél nagyobb lövésszámot is biztosít a fegyvernek. A fejlesztések hatására a Huntsman egy rendkívül nagy energiájú és kiváló pontosságú légfegyver lett, mely a PCP fegyverek között a világ élvonalába sorolja. A fegyver hátsó felhúzókaros megoldású, 10 lövetű forgótáras kivitelű, mely az opcionálisan rendelhető adapterrel 1 lövetűvé alakítható. A fegyver rendelkezik manométerrel is, melyen az aktuális tartálynyomás ellenőrizhető. Újratöltése a légtartály végén elhelyezett gyors csatlakozó segítségével pillanatok alatt megoldható, melyet használaton kívül egy esztétikus védőkupak rejt.
A Huntsman Regal XL légpuska tulajdonságai:
Kaliber: 5. 5 mm
Tárkapacitás: 10 db (adapterrel 1 lövetűvé alakítható)
Huzagolt Lothar Walther cső
Légtartály kapacitása: 162 cm3
Töltőnyomás: 230 bar
Csőtorkolati sebesség: 250 m/s (gyári értéken)
Csőtorkolati sebesség: 120 m/s (magyar előírás szerint)
Elsütőszerkezet: mechanikus, állítható
Tus anyaga: török diófa
Bitzosítás: manuális, elsütőbillentyűt blokkoló elfordítható biztosító karral
Hossz: 928 mm
Csőhossz: 430 mm
Súly: 2850 g
Gyártó: Daystate Ltd. Anglia


Jelenlegi ára: 449 390 Ft
Az aukció vége: 2017-08-24 18:04 .