2017. január 4., szerda

NESPRESSO U MILK ÚJ kávéfőző AKCIÓ csak 45.900Ft+ajándék pohár+kávékapszula! - Jelenlegi ára: 45 900 Ft

Nespresso Krups UMilk XN 2601 kapszulás kávéfőző  eladó 59. 900 Ft helyett 45. 900Ft-ért!
Nespresso boltban vásárolt, megvan az eredeti számla amin rajta van  hogy az eredeti ára 59. 900Ft!
Eredeti számlával, 1 év teljes körű garancia( ingyen megjavítják/kicserélik ha bármi baja lenne, de sosincs bajuk) , átvehető   Békásmegyeren, az akció csak december 7-ig tart! Ennél olcsóbban sehol nem kapod meg.
Magas fényű hófehér, tejhabosítóval, ajándékba 5 darab kisebb Nespresso pohár+1 db közepes méretű pohár +10db Roma kávékapszula(1 sor)
Ha szeretnél a képen látható gusztusos kávét inni, ne habozz : )
Az automatizált UMilk kávégép és a beépítettAeroccino tejhabosító ideális a forró és hideg tej alapú receptek széles választékának elkészítéséhez. Egyetlen mozdulattal elkészítheti kávéját az innovatív csúszókapcsoló segítségével: Önnek csak a választott kapszulát és a csészét kell előkészítenie. A csúszókapcsoló bezárásával elindul a kedvenc kávémennyiségének lefőzése. Az Aeroccino tapadásmentes borításának  köszönhetően Ön könnyedén selymes és finom textúrájú tejhabot készíthet.
 A Nespresso Krups XN2601 U& Milk egy kitűnő kapszulás kávéfőző.  Ez a kávéfőző az új generáció izlése. Egyedülálló szabályozása megjegyzi kedvenc italát, valamint autómatikusan kiüríti a kapszulát. Variálhatóságának köszönhetően bárhol elfér otthonukban.
 
 A Krups-Nespresso XN2601 U& Milk kávéfőző jellemzői:
Autómatikus eszpresszó
Hármas innováció
Moduláris design
Variálható, bárhol elfér
Egyedülálló szabályozás
Egyedi irányítás
Állítható és levehető víztartály
Kizárólag Nespresso kapszula használata
Műszaki paraméterek:
Víztartály kapacitása: 0. 7 l
Fogyasztás: 1 260 W
Típus: kapszulás kávéfőző
mindössze csak 1X használtam, mert külföldön voltam, költözöm külföldre és ott van már egy, így kettőre nincs szükségem, csak azért adom ilyen olcsón. Hibátlan, garanciával!
 

Jelenlegi ára: 45 900 Ft
Az aukció vége: 2017-01-24 14:51 .