2016. november 24., csütörtök

GoPro SJ4000 12MP FHD 1080P VĂ­zĂĄllĂł Sport Kamera! - Jelenlegi ára: 11 500 Ft


SJ4000 Sport Kamera!
Fekete, fehĂŠr, ezĂźst, arany, kĂŠk, rĂłzsaszin ĂŠs piros kivitelben!
A vĂĄlasztott szint rendelĂŠskor a megjegyzĂŠs rovatban kell megadni, ennek hiĂĄnyĂĄban ezĂźst vagy fekete szinben fog ĂŠrkezni a termĂŠk, ez utĂłlag nem mĂłdosithatĂł!
Azonnal rendelhetĹ'!  
SpecifikĂĄciĂł:
Resolution of Videos Recorded 1920*1080P 30fps
Video Format MOV
Compressed Format of Videos H. 264
Resolution of Photos 4032*3024P 12M / 8M / 5M
Storage Micro SD
Shooting Mode Single Shot / Self-timer (2s / 5s / 10s / Continuous Shooting
Frequency of Optical Source 50Hz / 60Hz
USB Interface USB2. 0
Power Source Interface 5V1A
Battery Capacity 900MAH
Power Dissipation 400mA@4. 2V
Recording Time About 70 minutes
Charging Time About 3. 5 hours
Operating System (OS) Windows XP/VistaorAbove/Win7/Mac os
Dimension 59. 27*41. 13*29. 28
 Cso mag tartalma:
1 X Sports DV
1 X Waterproof Case
1 X bicycle stand
1 X Clip
1 X Helmet base
4 X Bandages
1 X adapter
2 X 3M adhesive tape
1 X USB Cable
1 X Fixed base
1 X Manual
VĂĄsĂĄrlĂĄssal kapcsolatos fontos informĂĄciĂłk:
100% os pozitĂ­v ĂŠrtĂŠkelĂŠsre tĂśrekszĂźnk!
Visszautalås:  a vÊtelårat visszautaljuk ha nem Êrkezik meg a termÊk.
Ez esetben kĂŠrem jelezze email-en keresztĂźl, hogy megoldĂĄst talĂĄlhassunk a problĂŠmĂĄra! Ne telefonĂĄljon hiszen akĂĄr tĂśbb ĂłrĂĄra is szĂźksĂŠgĂźnk lehet mire utĂĄnanĂŠzĂźnk a rendelĂŠsnek!
Kommunikåció:  Minden esetben kizårólag email-ben a fentiekben említett miatt!
HibĂĄs termĂŠk:  visszautaljuk vagy ĂşjrapostĂĄzzuk a termĂŠket megĂĄllapodĂĄstĂłl fĂźggĹ'en miutĂĄn visszapostĂĄzta a megadott cĂ­mre.
A szĂĄllĂ­tĂĄsi idĹ':  9-12 munkanap, de a postĂĄtĂ! łl fĂźggĹ'en elĹ'fordul a 25-35 munkanap is! A posta szĂĄllĂ­tĂĄsi idejĂŠĂŠrt nem tudunk felelĹ'ssĂŠget vĂĄllalni, az emlĂ­tett szĂĄllĂ­tĂĄsi idĹ' tĂĄjĂŠkoztatĂł jellegĹą!
Nagyon fontos!  KĂŠrem NE LICITÁLJANAK azok a kedves vĂĄsĂĄrlĂłk, akik nem tudjĂĄk kivĂĄrni az esetleges 35 munkanap szĂĄllĂ­tĂĄsi idĹ't! A termĂŠk messzirĹ'l jĂśn, elĹ'fordul idĹ'nkĂŠnt, hogy a posta lassabban kĂŠzbesĂ­t.
PostĂĄzĂĄs:  A vĂŠtelĂĄr beĂŠrkezĂŠsĂŠt kĂśvetĹ' mĂĄsodik munkanapon postĂĄzzuk a termĂŠket!
A szĂĄllĂ­tĂĄsi idĹ' nem a leĂźtĂŠs napjĂĄtĂłl ĂŠrtendĹ', hanem a befizetĂŠs napjĂĄt kĂśvetĹ' mĂĄsodik munkanaptĂłl!
Utalås:  Kizårólag åtutalåst (håzibank, netbank) fogadunk el! Banki/Postai kÊszpÊnz befizetÊst/Rózsaszín csekket ill. egyÊb NEM!
ÁtutalĂĄsnĂĄl a Vatera felhaszn� �ĄlĂłnevĂŠt feltĂŠtlenĂźl adja meg a kĂśzlemĂŠny rovatba (kĂźlĂśnĂśskĂŠppen ha nem a sajĂĄt bankszĂĄmlĂĄjĂĄrĂłl utal), ellenkezĹ' esetben elĹ'fordulhat, hogy nem tudjuk visszakeresni a rendelĂŠsĂŠt ill. nem tudjuk megĂĄllapĂ­tani melyik vĂĄsĂĄrlĂł utalĂĄsa! Ebben az esetben nyilvĂĄnvalĂłan nem tudjuk a termĂŠket postĂĄzni ill. Ă–nt sem tudjuk ĂŠrtesĂ­teni, hiszen nincsen kiindulĂłpontunk!
FizetĂŠs/szĂĄllĂ­tĂĄs:
-AjĂĄnlott posta esetĂŠn az elsĹ' termĂŠkre a posta 1300Ft, minden tovĂĄbbi 500 Ft/db.
ÁtvĂŠtel:  azoknak a vĂĄsĂĄrlĂłknak akik nem veszik ĂĄt a rendelt termĂŠket a postĂĄtĂłl ĂŠs visszakĂźldĂŠsre kerĂźl a termĂŠk, a postakĂśltsĂŠg ĂşjbĂłli megfizetĂŠsĂŠvel tudjuk csak ĂşjrakĂźldeni, illetve amennyiben az Ăśsszeget kĂŠri vissza, a termĂŠkek ĂĄrĂĄt tudjuk csak visszautalni, postakĂśltsĂŠg nĂŠlkĂźl. A termĂŠk ĂĄtvĂŠtele az Ă–n felelĹ'ssĂŠge! ! Amennyiben a Mi hibĂĄnkbĂłl nem tudja ĂĄtvenni, pl tĂŠves cĂ­mzĂŠs miatt, Ă­gy a postakĂśltsĂŠg minket terhel.
A szĂĄllĂ­tĂĄsi idĹ': 9-12 munkanap, de a postĂĄtĂłl fĂźggĹ'en elĹ'fordul a 25-35 munkanap is! A posta szĂĄllĂ­tĂĄsi idejĂŠĂŠrt cĂŠgĂźnk nem tud felelĹ'ssĂŠget vĂĄllalni, az emlĂ­tett szĂĄllĂ­tĂĄsi idĹ' tĂĄjĂŠkoztatĂł jellegĹą!
Nagyon fontos! KĂŠrem NE LICITÁLJANAK azok a kedves vĂĄsĂĄrlĂłk, akik nem tudjĂĄk kivĂĄrni az esetleges 35 munkanap szĂĄllĂ­tĂĄsi idĹ't! A termĂŠk messzirĹ'l jĂśn, elĹ'fordul idĹ'nkĂŠnt, hogy a posta lassabban kĂŠzbesĂ­t.
Az utalĂĄs FHB szĂĄmlĂĄnkra tĂśrtĂŠnik.
Freemail, Citromail problĂŠma:  Nagyon sok gondunk van a freemail, valamint a citromail cĂ­mekkel! Akinek freemail/citromail cĂ­me van ĂŠs a megrendelĂŠst kĂśvetĹ' 24 ĂłrĂĄn belĂźl nem kap emailt tĹ'lunk, e z azt jelenti, hogy az email cĂ­m visszadobta a kĂźldĂśtt email-t. Ilyenkor kĂźldjĂśn Ăźzenetet egy mĂĄsik email cĂ­mrĹ'l ĂŠs ne felejtse ki a megrendelĂŠsi adatokat, valamint a felhasznĂĄlĂłnevet!
NĂŠzz kĂśrĂźl ĂŠs tekintsd meg az ĂĄrukinĂĄlatot az alĂĄbbi linken!
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=Feqtor855
Kellemes VĂĄsĂĄrlĂĄst KĂ­vĂĄnunk!


Jelenlegi ára: 11 500 Ft
Az aukció vége: 2016-11-25 05:22 . GoPro SJ4000 12MP FHD 1080P VĂ­zĂĄllĂł Sport Kamera! - Jelenlegi ára: 11 500 Ft